Het BaXer verhaal

 

Mijn naam is Casper Bax, ik ben op 14 jarige leeftijd samen met mijn vader mijn eigen onderbroekenlijn met het merk BaXer gestart.

 

BaXer staat voor kwaliteit met de X-factor. De BaXer is een heerlijk zittende onderbroek voor jongens en mannen, met een unieke kreet in de band. Onze slogan luidt dan ook “Zeg het met je BaXer!”

 

Er komt regelmatig een nieuwe serie BaXer’s uit met nieuwe kleuren, prints en kreten. Omdat ik van voetbal houd, vinden we het leuk hiervan ook iets in de kreet op de BaXer terug te laten komen.

 

Ook jij kunt meedenken over de nieuwe series. Dit kan via het contact formulier op de site, Facebook of Instagram. Wanneer jouw idee in productie wordt gebracht ontvang je een gratis exemplaar en een vermelding op onze site en onze social media.

 

Help jij ons BaXer tot een succes te maken?

Bestel dan eenvoudig hier deze unieke onderbroeken. De orginele duurzame kartonnen verpakking bevat 2 verschillende BaXer’s en is ook erg leuk om kado te geven.

 

Alvast bedankt voor de aanschaf van je BaXer’s, ik ben ervan overtuigd dat we samen nog veel plezier met BaXer zullen beleven!

 

Groetjes,

Casper Bax